Siffror,, siffror och Skatteverket

Mitt andra år som egenföretagare börjar lida mot sitt slut. Det är dags för mig att sammanställa året och ordna med ett bokslut. Det innebär oavlönat arbete, helger och kvällar. Det är tur att jag tycker att det är intressant. Älskar att ha kontrollen och lära mig nya saker, som jag kanske inte trodde riktigt var jag. En sak är säker, hur jag navigerar på Skatteverkets hemsida, det kan jag. 
Snart öppnar jag mitt tredje räkenskapsår, och jag är STOLT över att allt jag åstadkommit hittills.

Det ska du också vara!  
Ett sätt att få in mer positiva känslor i livet är att skriva tacksamhetsbok. Något jag gav till min arbetsgrupp i samband med att jag avslutade mitt uppdrag.
I boken ska man skriva saker man är tacksam för. Stort som smått. Att skriva precis innan du ska sova kommer hjälpa din sömn och att du vaknar med en mer positiv känsla. Jag har en tacksamhetsbok, men tyvärr är den dåligt använd.