Om mig

 MKonsult startades 2018.

Jag är socionom sedan 2002. Har främst arbetat inom socialtjänsten (IFO), allt från utredande socialsekreterare till enhetschef. Mitt främsta område är försörjningsstöd, flyktingmottagning och bostadsfrågor.  Jag är en konsult som skapar en trygghet i arbetsgruppen och bidrar  med den kunskap jag besitter. Jag arbetar alltid med utgångspunkt "är det här det effektivaste sättet?",  noga med att arbeta rättssäkert och ge ett gott bemötande till klienter såväl som mina uppdragsgivare.  Jag ser mig aldrig som fullärd, varför jag drivs av att inhämta nya kunskaper.


På senare år har intresset för  frågor om hälsa och sjukvård ökat.  Vilket gör att jag dessutom har  ett friskvårdstänk med mig  verksamheten.  Jag kan hjälpa personal att tänka och reflektera kring sin hälsa och hur ens livsval påverkar en. Jag vill inspirera till  att ändring av kost och livsstil kan göra underverk. Vem vill inte ha friska(re) medarbetare? 


Utbildningar:

Socionomutbildning (Bachelor of science in social work), Göteborgs Universitet. Examen 2002
Lösningsfokuserad lösningsterapi, MI, LVM, BBIC, Våld i nära relation, Bostadshyra, Juridik inom socialtjänsten.

Handläggning och dokumentation i socialtjänsten 

Barnkonventionen- upprätta barnkonsekvensanalys

Ät & Lev Paleo (distansutbildning)Verksamhetssystem:

Pulsen Combine, Treserva, Procapita, LifeCare och Paraply.MKonsult är stolt sponsor till Kostfonden- "för mer och bättre forskning om  kostens effekter på hälsa och sjukdom."

Övriga företag/organisationer som MKonsult ger bidrag till:

Nattvandrarna-  Vuxna som finns för våra ungdomar, skapar trygghet


MKonsult innehar F-skatt och är momsregisterat.